INFLUENCER MARKETING

Influencer-ii sunt ambasadori non-oficiali pentru branduri. Ei pot influența oamenii și consumatorii finali, transmițând mesajul afacerii tale pentru a crește gradul de conștientizare asupra brandului și a produselor/serviciilor comercializate.

Cum facem?

Contactam și contractăm cei mai buni influenceri din branșă care pot crește audiența în funcție de specificul afacerii tale. Toate conturile de influenceri sunt analizate și clasificate după numărul de urmăritori, numărul de postări, tipul de conținut, publicul, implicarea în conținut etc.
De asemenea folosim micro influenceri. De ce micro influenceri? Din două motive. Primul este că, având o audiență mai mică, influența este mai personalizată cu ei și totodată legătura cu publicul său este una mai strânsă devenind astfel, mai rentabili. Prețul pe acțiune este cu mult mai mic decât prețul unui macro-influencer.

Ce oferim?

Oferim acces la baza noastră de date cu influenceri, căutăm influencerii potriviți afacerii tale și îți oferim serviciile noastre pentru a gestiona o campanie influentă de succes. Putem crea, de asemenea conținutul și putem organiza o campanie de marketing cu ajutorul influencerilor.

Puteți să ne dați un telefon dacă aveți întrebări sau nelămuriri.