WEB DESIGN

Wave Media Production & PentaSquad realizează site-uri web pentru orice domeniu de activitate și în cele mai variate forme. Conceptul care stă la baza activității noastre este de a oferi soluții complete, adaptate la necesitățile clientului. Vom realiza un site web care să scoată în evidență exact ceea ce vă caracterizează și nu vom fi mulțumiți decât atunci când și dumneavoastră veți fi pe deplin satisfăcuți.

Indiferent că vorbim de un site de prezentare, un magazin online sau ai nevoie doar de mentenanță pentru siteul tău la noi vei găsi o echipă de profesioniști care vor fi la dispoziția ta 24/7.

Web design și dezvoltare

La baza filozofiei noastre este dorința de a crea site-uri intuitive, care sunt ușor de navigat și au capacitatea de a duce vizitatorul acolo unde dorește cu un număr cât mai mic de clicuri.

Procesul de dezvoltare

Fiecare afacere are cerințe diferite, iar design-ul trebuie să reflecte în mod eficient imaginea și stilul companiei. Vom construi o relație puternică cu Dvs., pentru a înțelege exact care sunt obiectivele și cum se pot realiza în mod eficient prin intermediul site-ul.

Consultare

O conversație detaliată va avea loc, pentru a stabili scopurile și obiectivele dumneavoastră legate de site. Se vor lua notițe, iar împreună cu dumneavoastră vom alege o metodă de comunicare convenabilă, prin e-mail, telefon, sau întâlnire.

Propunere

Pe baza cercetării noastre, referitoare la necesitățile dumneavoastră, vom crea o propunere de web design care detaliază ceea ce vom face, cum vom face, timpul de lucru necesar și costul total al proiectului.

Propunerea de web design va fi trimisă către dumneavoastră pentru aprobare și după ce am primit acceptarea propunerii noastre, vom începe dezvoltarea site-ului.

Testarea finală

Vă vom îndruma, pas cu pas, despre cum puteți administra site-ul, iar la fiecare etapă a procesului de dezvoltare ne vom consulta cu dumneavoastră, pentru a ne asigura că sunteți mulțumiți de rezultat.

Lansarea site-ului

După testare, site-ul va funcționa direct pe numele său de domeniu și este gata de utilizare.